Kabeh Kategori

EN

Kabel stasiun dhasar

Omah>Product>Pigtail>Kabel stasiun dhasar > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600652678531901.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600246206435732.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600246205461381.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600246206932061.jpg

OUTDOOR OPTIC FIBER PATCHCORD SC UPC FC UPC


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Konektor serat optik pas nyambungake loro ujung mburi serat kasebut. Sing paling penting yaiku nyelarasake sumbu saka rong serat kasebut supaya output energi optik saka serat pemancar bisa ditambah karo serat sing ditampa kanthi maksimal. Pengaruh ing sistem diminimalake amarga keterlibatane ing link optik.

Data teknologi

itemunitData
jeneng-PATCHCORD FC / UPC-FC / UPC SM G652D SX PVC 3.0
PN-APT-TX-FC / UPC-FC / UPC-SX-D2-PVC-3.0
serat Koleksi-G652D/G657A1/G657A2
Meterial output-PVC / LSZH
Gelombangnm &1310 / 1550
Rugi sisipandB≤0.3
Wangsul rugidB≥50 (PC, UPC) ; ≥60 (APC)
MbalenidB≤0.1
Plug kapingS≥1000
Panganggonan-≤0.2
Kekuwatan tarikN≥50
Makarya Temp.-40 ~ 75
Temp Storage.-40 ~ 85

Rincian panggang

LengthQty (pcs) / kartunUkuran karton (mm)NW (kg)GW (kg)
1m1600570 * 430 * 4603031.4
2m1200570 * 430 * 4602627.4
3m1000570 * 430 * 46023.625
5m800570 * 430 * 46023.124.5
10m500570 * 430 * 46021.623
15m400570 * 430 * 46025.627
20m320570 * 430 * 46026.527.9

1

Point Jual Produk

Ngadopsi serat sing tahan lemes banget kanggo njamin linuwih lan umur kabel lapangan ing macem-macem kahanan sing angel

Lapisan lapisan khusus lan struktur lapisan sekunder bisa nyedhot tekanan mekanik lan lingkungan, lan kelangan lampiran kabel cilik

Kekuwatan, bobot entheng lan rasio bobot-nganti-bobot dhuwur; sarung bunder kompak lan cocog kanggo retracting bola-bali

Lengan pelindung kekuatan tinggi tahan api, indeks oksigen dhuwur, ketahanan api sing apik, tahan korosi minyak lan kimia, resistensi luh, keluwesan suhu sing kurang, elastisitas sing kuat, penyangga stres sing apik, jaket tekanan tahan tahan

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) LAN, WAN lan Jaringan Metro                                       

2) Proyek FTTH & Penyebaran FTTX                                       

3) Sistem CATV                                               

4) GPON, EPON                                       

5) Peralatan Tes Serat Optik                                       

6) Ngirim data Broadband Net basis data                                               

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us