Kabeh Kategori

EN

CWDM

Omah>Product>Seri WDM>CWDM > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600138618403585.png

CWDM, Jinis ABS-BOX, DISTRIBUSI WAVELENGTH


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Multiplexer divisi gelombang panjang (CWDM) adhedhasar teknik saringan membran lan desain kemasan mikro-optik ikatan logam non-fluks, ing dawa ITU kanggo nggayuh uplink lan downlink. Nyedhiyakake panjang gelombang pusat saluran ITU, kurang nyisipake, isolasi saluran dhuwur, konsumsi daya sing kurang, karakteristik passband sing amba, ora ana loop lem, stabilitas termal sing apik lan linuwih. Ing sistem jaringan telekomunikasi, bisa digunakake kanggo uplink utawa downlink signal optik.

parameterunitKeterangan
Panjang gelombang Operasinm1260 ~ 1620
Panjang gelombang Pusat Salurannm1510 / 1530 / 1550 / 1570
Jarak Saluran CWDMnm20nm
Channel Clear PassbandnmλITU ± 7.5
selipan mundhutdB≤1.4
Passband RippledB≤0.3
Isolasi AdjcentdB≥30
Isolasi Non-AdjcentdB≥40
bali mundhutdB≥45
Directivity (Antarane Saluran)dB≥50
Kerugian Gumantung PolarisasidB≤0.3
PMDps0.1 (DG)
Penanganan Daya MaksimalmW500
suhu StorageºC-40 ~ 85
suhu OperatingºC-5 ~ 70
serat KoleksiSmf -28e (900um Loose tube)
Panjang Seratcm1.0 ± 0.1 m
Beban TensileN≥5
Ukuran BOX modulmm100*80*10;80*60*12

Cathetan: [1] Kabeh tes rampung ing suhu kamar tanpa konektor.

Gambar ukuran (mm)  

Point Jual Produk

Telcordia GR-1312 Kepatuhan

Isolasi Saluran Dhuwur

Low Mundhut selipan

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Jaringan Komunikasi Metro / Akses

2) Instrumen Serat Optik

3) Sistem CATV

4) Distribusi Sinyal Optik

FAQ
  • Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

    A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

  • Q2. Apa bab wektu timbal?

    A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.

  • Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

  • Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.

  • P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

    A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us