Kabeh Kategori

EN

Selehake Kabel

Omah>Product>Seri FTTH>Selehake Kabel > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1606456031108542.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1606456031320020.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1606456030841415.jpg

Kabel gulung serat optik, GJXFH


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Kabel serat optik QDAPT FTTH yaiku Fiber to Home, sing digunakake kanggo ngubungake peralatan lan komponen ing jaringan serat optik. Serat kasebut posisi ing antarane rong kawat baja sejajar. Banjur kabel iki dilengkapi sarung LSZH ireng utawa putih.

Data teknologi

Part NumberGulung Gulung Tipe GulungX-Bow
Serat Serat1/2/4 inti
Anggota KekuwatanRong kabel FRP / Steel sejajar
Dimensi Kabel (udakara WxH)(2.0 ± 0.2) x (3.0 ± 0.2) mm
Jaket OutLSZH
Werna Jaketireng utawa putih
aplikasiKabel FTTH (Serat menyang omah), digunakake ing njero ruangan, Jaringan akses

Performance

Ora ana.itemrequirement
1Kekuwatan Tensile sing DiidiniTerm Short80N
Suwene40N
2Resistensi Crush sing DiidiniSuwene1000 (N / 100mm)
Suwene500 (N / 100mm)
3Radius Bend Statis Minimalkaping 10
4Radius Bend Dinamis Minimalkaping 20
5Suhu Operasi40 ℃ ~ + 70 ℃
6Kabel Nominaldiameter(2.0 ± 0.2) x (3.0 ± 0.2) mm
bobot9.2kg / km
7Kode Warna Serat01- Biru, 02- Oranye, 03- Ijo, 04- Coklat

Rincian panggang

dropcablePCS / gulungPCS / karton (ukuran-mm / pcs)GW
GJXFH14300 * 460 * 430 :30

Point Jual Produk

Loro anggota kekuatan FRP sing dikuatake njamin kinerja resistensi crush kanggo nglindhungi serat

Desain suling Novel, gampang dilucuti lan sambung, nyederhanakake instalasi lan pangopènan

Kurang asap nol halogen lan sarung tahan api

mode Single

(2.0 ± 0.2) x (3.0 ± 0.2) mm

Selaras karo spesifikasi Telcordia GR-326-CORE

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Serat kanggo proyek omah

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasif

4) Jaringan area Metropolitan

5) Sistem spektroskopik liyane                                            

FAQ
  • Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

    A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

  • Q2. Apa bab wektu timbal?

    A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.

  • Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

  • Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.

  • P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

    A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us