Kabeh Kategori

EN

DWDM

Omah>Product>Seri WDM>DWDM > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600655129231023.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600253136724402.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600253137632409.jpg

CWDM MODULAR, 1x2 1x4 1x8 1x16


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Multiplexer divisi panjang gelombang kasar adhedhasar teknologi saringan film tipis lan umume ditrapake ing konvergensi lan akses jaringan metro, sing bisa nggawe jaringan lan nindakake layanan kanthi cepet. Amarga regane murah, konsumsi daya sithik, ukuran cilik lan akeh kaluwihan liyane, multiplexer divisi panjang gelombang kasar minangka solusi transmisi berprestasi murah lan akeh digunakake ing transmisi jaringan area metropolitan.

Point Jual Produk

Kurang panyimpenan

Isolasi saluran dhuwur

Jalur optik tanpa teknologi lem

Stabilitas termal lan reliabilitas dhuwur tundhuk karo kehandalan

GR1221 lan standar RoHS sing ramah lingkungan

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Jaringan Komunikasi Metro / Akses

2) Instrumen Serat Optik

3) Sistem CATV

4) Distribusi Sinyal Optik

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us