< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

Konektor serat optik E2000

Omah>Product>Patchcord>Konektor serat optik E2000 > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1604282507883388.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1604282507852367.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1604282507335066.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1604282508487414.jpg

E2000UPC APC OPTIC FIBER CONNECTOR KECIL IL CONNECTOR


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Konektor serat optik pas nyambungake loro ujung mburi serat kasebut. Sing paling penting yaiku nyelarasake sumbu saka rong serat kasebut supaya output energi optik saka serat pemancar bisa ditambah karo serat sing ditampa kanthi maksimal. Pengaruh ing sistem diminimalake amarga keterlibatane ing link optik.

Data teknologi

itemunitData
jeneng-PATCHCORD-E2000 / UPC-E2000 / UPC-SM-PVC-3.0
PN-APT-PATCHCORD-E2000 / UPC-E2000 / UPC-SM-PVC-3.0
serat Koleksi-G652D/G657A1/G657A2
Meterial output-PVC / LSZH
Gelombangnm &1310 / 1550
Rugi sisipandB≤0.3
Wangsul rugidB≥50 (PC, UPC) ; ≥60 (APC)
MbalenidB≤0.1
Plug kapingS≥1000
Panganggonan-≤0.2
Kekuwatan tarikN≥50
Makarya Temp.-40 ~ 75
Temp Storage.-40 ~ 85

Rincian panggang

LengthQty (pcs) / kartunUkuran karton (mm)NW (kg)GW (kg)
1m1600570 * 430 * 4603031.4
2m1200570 * 430 * 4602627.4
3m1000570 * 430 * 46023.625
5m800570 * 430 * 46023.124.5
10m500570 * 430 * 46021.623
15m400570 * 430 * 46025.627
20m320570 * 430 * 46026.527.9

1

Point Jual Produk

Kerugian sisipan sithik, lan linuwih 

Mundhut dhuwur lan bisa dibaleni sing apik 

Kekuwatan narik lan push dhuwur

Jembar gelombang dawa

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) LAN, WAN lan Jaringan Metro                                       

2) Proyek FTTH & Penyebaran FTTX                                       

3) Sistem CATV                                               

4) GPON, EPON                                       

5) Peralatan Tes Serat Optik                                       

6) Ngirim data Broadband Net basis data                                               

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us