< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

Konektor Cepet SC Embeded

Omah>Product>Seri FTTH>Konektor Cepet SC Embeded > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600657197208490.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600394622980558.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600394622818988.jpg

Konektor cepet serat SC semat


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Konektor serat optik, umume dikenal minangka konektor serat optik, umume diarani konektor serat optik. Piranti pasif sing bisa digunakake maneh sing digunakake kanggo nyambungake rong serat utawa kabel kanggo mbentuk jalur optik sing terus-terusan. Wis akeh digunakake ing jalur transmisi serat lan pigura distribusi serat. Lan instrumen tes lan serat optik lan meter minangka komponen pasif optik sing paling akeh digunakake.

Point Jual Produk

1. Kinerja optik: Kanggo syarat kinerja optik konektor serat optik, rong paramèter sing paling dhasar yaiku kerugian sisipan lan rugi bali umume digunakake.
Insertion Loss yaiku ilang saka daya optik efektif saka link sing disebabake dening konektor. Kurang luwih cilik sisipan, luwih apik. Umume, syarat kasebut kudu ora luwih saka 0.5dB. Mundur Mundur (Reflection Loss) nuduhake kemampuan konektor kanggo nahan bayangan daya optik link, lan nilai khas kudu ora kurang saka 25dB. Ing aplikasi konektor nyata, lumahing pin wis dipoles khusus kanggo nggawe rugi bali luwih gedhe, umume ora kurang saka 45dB.

2. Kaprigelan, bisa dibaleni
Konektor serat optik minangka piranti pasif universal. Kanggo jinis konektor serat optik sing padha, bisa digunakake kanthi kombinasi lan bisa digunakake bola-bali. Mula, kerugian tambahan sing dikenalake umume kurang saka 0.2 dB.

3. Kekuwatan tarik
Kanggo konektor serat optik sing apik, kekuatan tarik umume dibutuhake ora kurang saka 90N.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Jaringan Komunikasi Metro / Akses

2) Instrumen Serat Optik

3) Sistem CATV

4) Distribusi Sinyal Optik

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us