Kabeh Kategori

EN

Konektor Cepet

Omah>Product>Seri FTTH>Konektor Cepet > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1655705810140481.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1655705810618349.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1655705811607495.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1655705811297926.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1655705812473470.jpg

konektor cepet


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

SC APC UPC single mode fast connector terminates the end of an optical fiber, and enables quicker connection and disconnection than splicing.

The connectors mechanically couple and align the cores of fibers so light can pass. Better connectors lose very little light due to reflection or misalignment of the fibers.

Keterangan

Material plastik
Werna Ijo & Ireng
Range Suhu -40 ℃ - 85 ℃
Rugi sisipan Kurang saka 0.3 dB
Size 52 × 9 × 8.1mm

serat Koleksi SM
Polesan permukaan SC / APC
Werna Lampung
rusak sisipan ≤0.3dB
kapitunan bali ≥60dB
ketahanan bebarengan 10Wektu
Bahan cangkang ABS
aplikasi 2.0mm × 3.0mm & 2.0mm × 1.6mm utawa FTTH patch kabel
Diameter serat 125um
Kekuatan tarik ≥20N
Kunci Kekuwatan ≥20N
Siklus Suhu ≤0.3dB
Virbrasi ≤0.2dB
Suhu -40 ℃ ~ + 80 ℃

Rincian panggang

Konektor cepet PCS / kothak PCS / karton ((mm) GW
SC / UPC, SC / APC 10 2000,570 * 430 * 460 30

Point Jual Produk

Keuntungane yaiku pemotongan lengkap, keselarasan sing tepat, lekapan elastis, pengikat sing andal, lan liya-liyane, bisa nggawe sinyal kurang.

Komponen Konektor Lapangan Optical Precision metallic V-Alur komponen kanthi pamrih ko-aksial, properti sing apik banget lan awet.

Basis struktur ing teknologi crimping bangunan kothak sing unik.

Nampilake serat Bending nyegah kabel supaya ora nyeret.

Perlindhungan casing integral kanggo tahan lingkungan njero ruangan sing atos.

Sawise diakhiri, kinerja optik lan mekanik tekan standar konektor cepet serat optik FTTH / konektor serat cepet.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) FTTh, rekonstruksi garis serat optik

2) CATV, Jaringan telekomunikasi

3) Jaringan metro, Jaringan Wilayah Lokal (LAN)

4) Jaringan pangolahan tanggal

FAQ
  • Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

    A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

  • Q2. Apa bab wektu timbal?

    A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.

  • Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

  • Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.

  • P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

    A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us