Kabeh Kategori

EN

Konektor Cepet

Omah>Product>Seri FTTH>Konektor Cepet > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1606446113610445.jpg

fastconnector SC / APC, SIMPLEX


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Konektor cepet QDAPT SC nggawe mandap serat cepet, gampang lan andal. Konektor serat optik iki nawakake mandap tanpa repot lan ora mbutuhake epoksi, ora ana polesan, ora ana sambatan, ora ana pemanas lan bisa entuk paramèter transmisi sing padha banget kaya teknologi polishing standar lan splicing. Konektor cepet kita bisa nyuda rapat lan nyiyapake wektu. Konektor pra-polesan utamane ditrapake ing kabel FTTH ing proyek FTTH, langsung ing situs pangguna pungkasan.

Keterangan

Materialplastik
WernaIjo & Ireng
Range Suhu-40 ℃ - 85 ℃
Rugi sisipanKurang saka 0.3 dB
SizeMinangka ditampilake

serat KoleksiSM / MM
Polesan permukaanSC / UPC, SC / APC
WernaBiru, Ijo
rusak sisipan≤0.3dB
kapitunan bali≥60dB
ketahanan bebarengan10Wektu
Bahan cangkangABS
aplikasi2.0 / 3.0 utawa kabel tambalan FTTH
Diameter serat125um
Kekuatan tarik≥20N
Kunci Kekuwatan≥20N
Siklus Suhu≤0.3dB
Virbrasi≤0.2dB
Suhu-40 ℃ ~ + 80 ℃

Rincian panggang

Konektor cepetPCS / kothakPCS / karton ((mm)GW
SC / UPC, SC / APC102000,570 * 430 * 46030

Point Jual Produk

Keuntungane yaiku pemotongan lengkap, keselarasan sing tepat, lekapan elastis, pengikat sing andal, lan liya-liyane, bisa nggawe sinyal kurang.

Komponen Konektor Lapangan Optical Precision metallic V-Alur komponen kanthi pamrih ko-aksial, properti sing apik banget lan awet.

Basis struktur ing teknologi crimping bangunan kothak sing unik.

Nampilake serat Bending nyegah kabel supaya ora nyeret.

Perlindhungan casing integral kanggo tahan lingkungan njero ruangan sing atos.

Sawise diakhiri, kinerja optik lan mekanik tekan standar konektor cepet serat optik FTTH / konektor serat cepet.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) FTTh, rekonstruksi garis serat optik

2) Konektor SC Fiber optik cepet

3) CATV, Jaringan telekomunikasi

4) Jaringan metro, Jaringan Wilayah Lokal (LAN)

5) Jaringan pangolahan tanggal                                            

FAQ
  • Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

    A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

  • Q2. Apa bab wektu timbal?

    A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.

  • Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

  • Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.

  • P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

    A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us