Kabeh Kategori

EN

Jinis FBT

Omah>Product>Serat Optik Serat>Jinis FBT > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1599472373668730.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1599472374770475.png

1X2, JENIS TUBE STAINLESSSTEEL, COUPLER FBT, 50: 50


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

FBT splitter minangka jinis piranti manajemen daya optik sing digawe kanthi nggunakake teknologi Fus Biconical Tape. Iki nduweni ukuran cilik, reliabilitas dhuwur, biaya murah lan keseragaman saluran-ke-saluran, lan digunakake ing jaringan PON kanggo mujudake pemisahan daya sinyal optik.

item

1x2

serat Koleksi

G657A / G652D

Dawane Gelombang

1310 / 1490 / 1550

Kerugian Insertion Standar (dB)

≤3.7

Seragam (dB)

≤0.8

PDL (dB)

≤0.2

Kerugian Ketergantungan Gelombang (dB)

≤0.8

Bali mundhut (DB)

≥55 (PC / UPC), ≥60 (APC)

Directivity (dB)

≥55

Temp Operasional Gange

-40 ℃ ~ + 85 ℃

item1x2
Dawa * Jembar * Dhuwur (mm)3.0*54,3.0*60,3.5*66
konektorSC / UPC, SC / APC

Point Jual Produk

Kerugian sisipan sithik, PDL Kurang lan linuwih

Mundhut dhuwur lan bisa dibaleni sing apik

Jembar gelombang dawa

Keseragaman saluran-ke-saluran sing apik banget

Kabeh produk memenuhi persyaratan GR-1209-CORE lan GR-1221-CORE.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) LAN, WAN lan Jaringan Metro

2) Proyek FTTH & Penyebaran FTTX

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Peralatan Tes Serat Optik

6) Ngirim data Broadband Net basis data

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us