Kabeh Kategori

EN

Jinis FBT

Omah>Product>Serat Optik Serat>Jinis FBT > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600654345356964.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600248892603827.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600248892423680.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600248894939287.jpg

ABS-BOX OPTICAL SPLITTER PLC 2.0 FIBER OPTIK


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Splitter optik PLC minangka piranti distribusi daya optik gelombang terpadu adhedhasar landasan kuarsa. Nduweni ciri ukuran cilik, kisaran panjang gelombang operasi, reliabilitas dhuwur lan keseragaman pisah. Iki cocog banget kanggo jaringan optik pasif (EPON, BPON). , GPON, lsp.) Sambungake kantor pusat lan piranti terminal lan gunakake pamisahan sinyal optik

Point Jual Produk

Struktur serat kabeh, stabilitas lingkungan sing apik

Kinerja optik Spektroskopisitas lan arah apik, lan pamisahan kasebut seragam, lan sinyal kasebut bisa disebarake kanthi adil marang pangguna

Kerugian sisipan sithik Refleksi punggung ngisor Kerugian sing gumantung karo polarisasi, ferrule Kyocera berkualitas tinggi, inti Corning kinerja tinggi

Ketemu kabutuhan transmisi dawane dawa gelombang, kerugian ora sensitif karo dawa gelombang sing ditularake, lan bisa nyukupi kabutuhan transmisi dawane dawa gelombang

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) LAN, WAN lan Jaringan Metro

2) Proyek FTTH & Penyebaran FTTX

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Peralatan Tes Serat Optik

6) Ngirim data Broadband Net basis data

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us