Kabeh Kategori

EN

Jinis FBT

Omah>Product>Serat Optik Serat>Jinis FBT > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600654444729056.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600248716184914.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600248716932696.jpg

SPLITTER TANGGA Waja STAINLESS, Jinis MINT


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Splitter fiber optic minangka piranti sing digunakake kanggo pamisah lan gabungan energi cahya. Iki nyebarke energi cahya sing ditularake ing siji serat dadi loro utawa luwih serat kanthi proporsi sing wis ditemtokake, utawa nggabungake energi cahya sing ditransfer ing pirang-pirang serat dadi siji serat.

Point Jual Produk

Kerugian kasebut ora sensitif karo dawa gelombang cahya sing ditularake lan bisa nyukupi kabutuhan transmisi dawane dawa gelombang (1260-1650 nm)

Misahake sinyal kanthi merata, sinyal kasebut bisa disebarake kanthi adil menyang pangguna

Ukuran cilik (kayata ukuran minimal 1 × 32 bisa 4 × 7 × 50mm), bisa langsung dipasang ing macem-macem kothak transfer sing ana, ora ana desain khusus kanggo ninggalake papan instalasi sing akeh

Saluran shunt piranti bisa tekan luwih saka 32 saluran

Biaya multi-saluran murah. Luwih akeh jumlah cabang, luwih jelas bathi bathi

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) LAN, WAN lan Jaringan Metro

2) Proyek FTTH & Penyebaran FTTX

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Peralatan Tes Serat Optik

6) Ngirim data Broadband Net basis data

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us