< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656118491088.png

ATTENUATOR FC-TYPE, METAL


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Serat optik bisa nyebar sinyal serat optik menyang kabeh port kanthi merata.

Kerugian ora sensitif karo dawa gelombang lan bisa nyukupi kabutuhan transmisi kanthi dawa gelombang sing beda.

Kripik impor berkualitas tinggi kanthi kerugian gumantung polarisasi sing kurang bisa memenuhi persyaratan panjang gelombang sing beda-beda.

Instalasi sing gampang lan operasi sing gampang.

Point Jual Produk

HOMOGENEITASI CAHAYA

Keseragaman distribusi cahya iku apik, lan sinyal serat optik bisa didistribusikan kanthi merata kanggo pangguna.

KUALITAS OPTIKAL sing diimpor KUALITAS

Kripik transmisi sing diimpor digunakake kanggo njamin pemisahan cahya sing seragam lan stabil, kerugian sing gegandhengan karo polarisasi sing kurang lan bayangan ejeksi sing kurang, 

sing bisa nyukupi kabutuhan dawa gelombang sing beda-beda.

INSERT CERAMIC KUALITAS TINGGI

Insert keramik sing diimpor kualitas dhuwur dipilih kanggo kinerja, stabilitas lan daya tahan sing apik.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Serat kanggo proyek omah

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasif

4) Jaringan area Metropolitan

5) Sistem spektroskopik liyane

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us