< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656510144193.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600398825119697.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600398826177377.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600398827443602.jpg

FC TYPE FIBER OPTIC ADAPTER, CONNECTOR


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Adaptor serat optik, umume dikenal minangka flensa lan adaptor, yaiku koneksi pusat konektor serat optik. Adaptor serat jinis FC digunakake kanggo docking rong konektor serat tipe FC, lan umume digunakake ing port input lan output saka macem-macem piranti optik.

Point Jual Produk

Jaringan telekomunikasi, jaringan akses

Peralatan optik CATV

terminal piranti, antarmuka multimedia

Antarmuka data piranti medis

Aplikasi industri lan militer liyane

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Serat kanggo proyek omah

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasif

4) Jaringan area Metropolitan

5) Sistem spektroskopik liyane

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us