< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

Box Panel Serat 86 jinis Serat

Omah>Product>Seri FTTH>Box Panel Serat 86 jinis Serat > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600657249310480.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600394379636853.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600394381973979.jpg

Kothak panel serat optik


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Kanthi popularisasi lan promosi konstruksi FTTH sing terus-terusan, sambungan cepet serat optik lan teknologi sambungan kadhemen mekanik serat optik wis dikembangake kanthi kuat. Sawise serat menyang omah, antarmuka optik kudu nggunakake kothak panel. Saiki, ana rong jinis kothak panel FTTH utama: Permukaan sing dipasang (dipasang langsung) lan didhelikake (dipasang ing kaset).

Point Jual Produk

1. Ukuran panel jumbuh karo standar nasional 86, lan ukurane 86mm × 86mm. Ukuran dhasar kasebut cocog karo peraturan JB / T 8593-1997 sing relevan.
Panel tunggal lan bolongan dobel kanggo macem-macem lingkungan, kanthi struktur sing kuat lan majelis sing konsisten lan bisa diganti.

2. Kanthi perlengkapan konektor serat optik, konektor SC bisa didandani.
Konektor SC panel sing didhelikake dipasang ing sudut 45 derajat kanggo nyegah cahya saka mripat pangguna.

3. Kanthi introduksi kabel, ndandani lan piranti proteksi.
Digawe saka bahan PC (tahan api polikarbonat tahan api) kanthi resistensi geni tartamtu.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Jaringan Komunikasi Metro / Akses

2) Instrumen Serat Optik

3) Sistem CATV

4) Distribusi Sinyal Optik

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us