< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

FWDM

Omah>Product>Seri WDM>FWDM > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600657312652436.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600394119571240.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600394119133764.jpg

FWDM, JENIS ABS-BOX, 1310/1490/1550


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Divisi Gelombang Dense Multiplexer nggunakake teknologi nutupi film tipis lan kemasan mikro-optik metalurgi non-fluks kanggo entuk cahya munggah lan mudhun ing dawa gelombang ITU. Nyedhiyakake panjang gelombang pusat saluran ITU, kurang nyisipake, isolasi saluran dhuwur, passband amba, sensitivitas suhu sing kurang lan daur ulang sing tanpa glueless. Ing sistem jaringan telekomunikasi, bisa digunakake kanggo uplink utawa downlink saka sinyal optik.

Point Jual Produk

Kurang panyimpenan

Isolasi saluran dhuwur

Jalur optik tanpa teknologi lem

Stabilitas termal lan linuwih

Kanthi manut karo reliabilitas GR1221 lan standar RoHS sing ramah lingkungan

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Serat kanggo proyek omah

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasif

4) Jaringan area Metropolitan

5) Sistem spektroskopik liyane

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us