Kabeh Kategori

EN

Seri Transceiver Optik

Omah>Product>Seri Transceiver Optik>Seri Transceiver Optik > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1604651683506068.png

Konverter MEDIA 10 / 100M, Konverter MEDIA ETHERNET


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Serat optik bisa nyebar sinyal serat optik menyang kabeh port kanthi merata.

Kerugian ora sensitif karo dawa gelombang lan bisa nyukupi kabutuhan transmisi kanthi dawa gelombang sing beda.

Kripik impor berkualitas tinggi kanthi kerugian gumantung polarisasi sing kurang bisa memenuhi persyaratan panjang gelombang sing beda-beda.

Instalasi sing gampang lan operasi sing gampang.

Point Jual Produk

Homogeneitas Cahya

Kripik Optik Impor Berkualitas Tinggi

Lebokake Keramik Kualitas Tinggi

Kripik Optik Impor Berkualitas Tinggi

Telekomunikasi Kelas Coupler

Ruang Instalasi sing Gampang

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) LAN, WAN lan Jaringan Metro

2) Proyek FTTH & Penyebaran FTTX

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Peralatan Tes Serat Optik

6) Ngirim data Broadband Net basis data

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us