< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

Seri Transceiver Optik

Omah>Product>Seri Transceiver Optik>Seri Transceiver Optik > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600655368898433.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600408513195096.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600408514480911.jpg

16-SLOTS RACK-MOUNT FIBER OPTIC TRANSCEIVER, Pasokan listrik dobel, dhuwure 19 "2U, BASE-FX BASE-TX


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Transceiver serat optik rak 16-slot minangka pusat transceiver optik serat sing terintegrasi sing bisa dipasang nganti 16 10 / 100M transceiver serat optik adaptif utawa 1000M (dipasang ing transceiver serat daya desktop kita) Kertu kasebut bisa diganti lan dipasang ing tengah ing rak siji kanggo pasokan listrik sing padha. Iki ora mung nyuda garis sambungan, nyederhanakake struktur, nanging uga nggampangake manajemen lan pangopènan.

Point Jual Produk

1. Rak iki ndhukung pertukaran panas, lan bisa didukung nganggo catu daya tunggal utawa ganda. Nalika dual power supply digunakake, loro power supply bakal diaktifake sekaligus, nyuda beban ing saben pasokan listrik lan nambah umur layanan pasokan listrik kasebut. Nalika salah sawijining pasokan listrik gagal, pasokan listrik liyane bisa didhukung kanthi mandiri, supaya operasi transceiver ora terganggu.

2. Sampeyan ora prelu nyopot transceiver serat nalika ndandani lan ngganti pasokan listrik, lan ora perlu nyopot rak saka kabinet. Cukup copot catu daya sing salah saka sisih mburi rak kanggo ndandani utawa ganti, sing nggawe perawatan gampang banget. Cepet. Mula, iki bisa nyedhiyakake solusi pusat jaringan serat optik sing bisa dipercaya, kapasitas tinggi, integrasi tinggi, kinerja dhuwur lan ekonomis kanggo sistem Ethernet serat optik, lan nduweni fitur luar biasa kayata operasi stabil, kapasitas pasokan listrik gedhe , operasi sing gampang, lan perawatan gampang.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Serat kanggo proyek omah

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasif

4) Jaringan area Metropolitan

5) Sistem spektroskopik liyane

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us