Kabeh Kategori

EN

Seri Modul Optik

Omah>Product>Seri Transceiver Optik>Seri Modul Optik > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600655830492708.png

GIGABIT SINGLE MODE DUAL FIBER, 60km, 80km, MEDIA CONVERTER, DUAL FIBER


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Point Jual Produk

Bahan berkualitas tinggi

Nganggo chip impor asing, performa dhuwur. Konsumsi daya sing kurang, njamin transmisi sing stabil lan cepet, lan luwih stabil.

Kombinasi presisi

Komponen sirkuit optik selycombined, lan cangkang cetakan logam katon luwih dhuwur. kang bisa

 suhu reducethe sing digawe nalika optikododul bisa digunakake.

Pengerjaan sing luar biasa

Desain persegi panjang sing apik lan kompak rampung kanthi tata letak sing cukup. Transceiver kepala laser berkualitas tinggi nggabungake 

kinerja dhuwur. kinerja dhuwur, kinerja dhuwur lan kinerja dhuwur.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Serat kanggo proyek omah

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasif

4) Jaringan area Metropolitan

5) Sistem spektroskopik liyane

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us