< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1606373510750228.jpg

Attenuator LC / UPC / SIMPLEX


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Attenuator serat optik, umume dikenal minangka flensa lan attenuator, minangka koneksi pusat konektor serat optik. Attenuator serat optik SC digunakake kanggo dock ing antarane konektor serat optik tipe SC.

Data teknologi

Jeneng ProductSM OPTICAL FIBER LC / UPC 5dB 10dB BLUE SINGLE MODE attenuator
Nomer ModhelLC atenuator
Panjang gelombang Operasi1310/1550 ± 10
Toleransi kanggo 1 ~ 5 dB Attenuasi± 0.5
Toleransi kanggo 6 ~ 30 dB Attenuasi± 10
bali mundhut> 50
kekiatan> 1000 kali
Temp Operasional-40 ~ 70 ° C
Materialplastik
aplikasiFTTx, LAN, CATV, Telecom, Mesin tes
CertificationRoHS, SGS
konektor KoleksiLC-LC
Jinis PolandiaUPC; APC
WernaBiru / Ijo
intiSimplex / Dupleks
flangenganggo flange / kanthi kuping
Wujud adolNetral / OEM / ODM
GunakakeSambungan serat
Sample Lead Timeing 7 dina sawise konfirmasi

Rincian Paking

atenuatorPCS / kothakPCS / karton (ukuran-mm / pcs)毛重
LC Simplex Kab50570 * 430 * 460 saben400040
LC Dupleks50570 * 430 * 460 saben1000040

Point Jual Produk

1) Pengaturan grinding canggih njamin centering serat, lan lengan zirconia kanthi resistensi suhu dhuwur, basa asam lan kekerasan dhuwur nduweni kinerja optik sing apik lan stabilitas mekanik sing dhuwur.

2) Kanthi efektif bisa nyuda swara saka puteran lemah, ngilangi gangguan lemah, lan kanthi listrik ngisolasi kolom sinyal saka terminal kontrol utama, supaya ora ana kerusakan sistem kontrol utama sing ora disengaja.

3) Silih tukar, bisa diulang, stabilitas dhuwur, kurang nyisipake, rugi bali dhuwur, lan luwih saka 1000 kali dipasang maneh lan dicopot.

4) Sertifikasi kualitas: ISO9001: 2015, ROHS

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Proyek transformasi optik serat

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasif

4) Jaringan area Metropolitan

5) Sistem spektroskopik liyane

                                           

FAQ
  • Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

    A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

  • Q2. Apa bab wektu timbal?

    A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.

  • Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

  • Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.

  • P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

    A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us