Kabeh Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656269589486.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600399300307533.jpg

LC FIBER OPTIC ADAPTER, SIMPLEX DUPLEX


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Adaptor serat optik, umume dikenal minangka flensa lan adaptor, yaiku koneksi pusat konektor serat optik. Adaptor serat optik LC digunakake kanggo dock ing antarane konektor serat optik LC.

Point Jual Produk

Pengaturan grinding sing canggih nggawe centering serat, lan lengen zirconia kanthi resistensi suhu dhuwur, basa asam lan kekerasan dhuwur nduweni kinerja optik sing apik lan stabilitas mekanik sing dhuwur.

Kanthi efektif bisa nyuda swara saka puteran lemah, ngilangi gangguan lemah, lan kanthi listrik ngisolasi kolom sinyal saka terminal kontrol utama, supaya ora ana kerusakan sistem kontrol utama sing ora disengaja.

Silih ganti, bisa diulang, stabilitas dhuwur, kurang nyisipake, rugi bali dhuwur, lan luwih saka 1000 kali dipasang maneh lan dicopot.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Serat kanggo proyek omah

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasif

4) Jaringan area Metropolitan

5) Sistem spektroskopik liyane

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us