< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

News

Omah>News > Kabar deatil

Qingdao APT melu festival pengadaan Stasiun Internasional Ali lan entuk asil sing luar biasa

Ndeleng:237 Wektu Nerbitake: 2020-07-11

Ing pungkasan Mei, 2020, festival tuku Stasiun Internasional Ali rampung, lan Perusahaan QTdao APT nampa barang lengkap ing festival tuku iki. Total kinerja penjualan lan jumlah urutan siji luwih apik tinimbang sing diarepake. Produk tinju kayata pamisah PLC, mlumpat serat optik, konektor cepet, kothak pamisah serat lan produk liyane wis dadi gaya sing apik, ditrima dening para pelanggan.

Wiwit awal taun iki, nalika ana kahanan sing durung mesthi disebabake dening epidemi parah ing njero omah lan luar negeri, Qingdao APT duwe filosofi bisnis teknologi terkemuka lan entuk manfaat bebarengan. Ing tangan siji, bakal nerusake kerja lan produksi sanalika bisa, lan ing tangan liyane, bakal entuk kesempatan kanggo nyepetake konstruksi 5G kanggo nyepetake nganyari teknologi produk. Saiki, tingkat kinerja pesenan domestik lan asing 100%, sekelompok produk anyar diluncurake.