< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

News

Omah>News > Kabar deatil

Kelas cilik APT —— Analisis Karakteristik Sistem WDM lan Aplikasi Pasar

Ndeleng:313 Wektu Nerbitake: 2020-08-25

1. gunakake sumber bandwidth serat optik kanthi lengkap. Serat nduweni sumber daya bandwith sing gedhe banget (low loss band). Divisi multiplexing divisi teknologi nambah kapasitas transmisi serat kanthi kaping pirang-pirang nganti puluhan utawa malah atusan kaping tinimbang dawa gelombang siji, saengga nambahake kapasitas transmisi serat lan nyuda biaya. Nduweni nilai aplikasi lan nilai ekonomi sing gedhe.

2. transmisi transparan sinyal. Amarga sistem WDM multiplexed lan demultiplexed miturut beda dawa gelombang cahya, mula ora ana gandhengane karo tingkat sinyal lan mode modulasi listrik, yaiku data "transparan" tumrap data kasebut. Asile, sinyal kanthi ciri sing beda-beda bisa ditularake, kayata ATM 、 SDH 、 IP lan transmisi campuran kanggo macem-macem layanan (audio, video, data, lsp), lsp.

3. ekspansi lan upgrade gampang lan gampang, murah regane. Trep kanggo nggedhekake kapasitas sistem komunikasi serat optik kanthi nggunakake teknologi multiplexer divisi dawa. Ing proses ekspansi lan pangembangan jaringan, ora prelu ngowahi garis kabel optik, mung kanggo ngganti pemancar optik lan panrima optik, sing minangka metode ekspansi sing ideal. Bukak situs web perusahaan kanggo informasi teknis: www.guangying.com /www.qdapt.com.