< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

News

Omah>News > Kabar deatil

Tren Industri: Kue cukup gedhe, isih ora bisa mangan kanthi kepenak, kepiye produsen komunikasi optik nambah penghasilan

Ndeleng:335 Wektu Nerbitake: 2020-08-22

Bubar, China Mobile ngumumake calon sing menang koleksi kabel optik umum ing taun 2020-2021. Changfei kanthi tegas nyekel jabatan kasebut kanthi saham 9.44%, banjur fortis, Hengtong, Fiberhome lan raksasa liyane, sing meh 70% pesenan kasebut.

Ngadhepi rega murah anyar, sanajan persiapan psikologis awal, nanging industri kasebut isih rame. Saben taun telung operator utama koleksi kabel optik umum minangka sumber penghasilan utama kanggo pabrikan utama, adhedhasar pengalaman kepungkur, China Telecom lan Unicom kudu ngetutake strategi watesan rega seluler, kanthi sinkronisasi nyuda watesan rega penawaran maksimum.

Amarga biaya investasi sing gedhe banget ing tahap awal konstruksi jaringan 5G, telung operator kasebut kudu nyuda biaya liwat tutup rega sing tetep kena pengaruh pangarepan bathi komersial sing murah saiki. Total mileage kumpulane iki saya mundhak saka 105 yuta km inti dadi 119.2 yuta km inti, paningkatan taune 13 taun. Sanajan ukurane luwih gedhe, nanging rega terus mudhun banget, wiwit pucuk taun kepungkur luwih saka 60 yuan langsung nganti luwih saka 20 yuan, bisa dipotong setengah sawise diskon 30% liyane.

Kajaba iku, China Telecom lan China Unicom wis ngrampungake perjanjian kerja sama sing relevan kanggo nggunakake kaluwihan sumber daya regional masing-masing, nyadari pambangunan bareng lan nuduhake stasiun basa 5G ing saindenging negara, lan kanthi efektif ngirit biaya investasi sadurunge. Radio, Televisi, lan Mobile China uga gabung karo pola strategis "2 + 2" ing bidang komersial 5G.

Langkah kasebut apik kanggo ngirit sumber daya spektrum lan biaya konstruksi, nanging ora warta apik kanggo pabrikan kabel serat optik utama, volume bisnis lan profitabilitas bakal kena pengaruh nganti tartamtu. Intine, sanajan gelombang infrastruktur anyar nyuntikake vitalitas industri komunikasi optik sing kuat, pabrikan utama kudu nggawe kapabilitas sing beda lan nggawe daya saing inti adhedhasar kapabilitas teknis asline, lan ngupayakake pangembangan liwat inovasi, supaya bisa luwih apik kesempatan lan tantangan ing jaman 5G.

Ing pasang gelombang konstruksi 5G, Qingdao Guangying wis maju lan aktif nggawe, nggawe tata rantai industri kanthi divisi gelombang pasif minangka komponen utama lan PLC, pembagi optik kerucut tarik lan produk switch optik minangka komponen tambahan. Kaajab bisa entuk tingkat pertumbuhan 10% saka omzet ing taun 2020.