< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

News

Omah>News > Kabar deatil

Perusahaan kasebut tumindak kanggo nglawan epidemi kasebut lan njamin keamanan produksi maneh

Ndeleng:189 Wektu Nerbitake: 2020-02-28

Wiwit diterusake produksi tanggal 10,2020 Februari XNUMX, perusahaan APT qingdao wis ngetrapake kabeh syarat kesehatan lan keamanan pribadi sing diatur dening panitia manajemen zona terikat.

Langkah-langkah perusahaan kanggo njamin kesehatan lan keamanan karyawan, nggawe langkah sing relevan.

(1) Kabeh staf diwajibake nganggo topeng kabeh wektu;

(2) ndhaptar siji-siji nalika mlebu pabrik esuk, njupuk suhu awak;

(3) mungkasi rapat terpusat;

(4) nindakake 84 solusi desinfeksi ing wilayah pabrik jam 8 esuk lan 1 sore saben dina;

(5) perusahaan nindakake pangukuran suhu kanggo kabeh staf jam 9 esuk lan 2 sore saben dina.