< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

News

Omah>News > Kabar deatil

Pengetan kaping rongpuluh

Ndeleng:52 Wektu Nerbitake: 2022-07-07

Minangka produsen produk serat optik paling gedhe ing sisih lor,QingdaoAPT wis ngalami rong dekade pembangunan.Kecemerlangan rong dasawarsa kepungkur iki minangka asil saka upaya bebarengan kabeh staf lan pimpinan APT.Ing 1 Julist Ing taun 2022, kita ngrayakake ulang tahun APT sing kaping rongpuluh.

图片 3

Sawise ngunjungi bengkel produksi perusahaan, pimpinan grup ngapresiasi mode produksi lan operasi APT.Iku sabenere amarga saka model Manajemen anjog sing APT ing posisi anjog ing industri

图片 2

Ing acara nedha bengi, pimpinan perusahaan menehi penghargaan marang karyawan sing luar biasa

图片 3

图片 4