Kabeh Kategori

EN

Kothak Distribusi Serat Optik

Omah>Product>Seri FTTH>Kothak Distribusi Serat Optik > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600657105500386.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600395342611315.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600395344855957.jpg

Kothak sambungan kabel (siji lan siji metu)


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Kothak konektor kabel optik njamin linuwih lan stabilitas produk liwat desain inovatif, pamilihan lan pilihan material, lan teknologi panyegelan sing apik banget. Nyedhiyakake perlindungan sing andal, kuat, lan fleksibel kanggo sambungan langsung, mungkasi utawa divergenti serat. Umume digunakake kanggo sambungan langsung lan sambungan sing beda ing overhead kabel optik ruangan, pipa, pemakaman langsung, lan liya-liyane, lan fungsi kanggo nglindhungi sendi. Produk kasebut kalebu patang bagean: casing njaba, anggota internal, elemen penyegelan lan proteksi serat optik.

Point Jual Produk

1. Kothak konektor kabel optik minangka jeneng populer, jeneng ilmiah diarani kothak sambungan kabel optik, uga dikenal minangka paket sambungan kabel optik, paket konektor kabel optik lan laras. Iki minangka sistem sambungan segel tekanan mekanik, yaiku piranti proteksi terus-terusan sing nyedhiyakake kesinambungan kekuatan optik, penyegelan lan mekanik ing antarane kabel optik sing jejer. Iki biasane digunakake kanggo sambungan langsung lan cabang saka overhead, pipa, pemakaman langsung lan cara mbikak liyane sing ditrapake kanggo macem-macem kabel optik struktural.

2. Awak kothak nggunakake plastik bertulang impor, kekuatan dhuwur lan resistensi korosi. Kothak terminal cocog kanggo sambungan ing ruangan mesin terminal kabel optik struktural. Struktur kasebut diwasa, segel bisa dipercaya, lan konstruksi kasebut trep. Digunakake ing komunikasi, sistem jaringan, TV kabel CATV, sistem jaringan kabel serat optik, lan liya-liyane.

3. Iki digunakake kanggo sambungan proteksi lan distribusi serat ing antarane loro utawa luwih kabel optik. Iki minangka salah sawijining piranti sing umum digunakake kanggo titik akses pangguna. Utamane ngrampungake hubungan antara kabel distribusi lan kabel sing mlebu, lan bisa adhedhasar FTTX. Akses mbutuhake instalasi kothak utawa splitter optik sing gampang.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Jaringan Komunikasi Metro / Akses

2) Instrumen Serat Optik

3) Sistem CATV

4) Distribusi Sinyal Optik

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us