Kabeh Kategori

EN

Kothak Distribusi Serat Optik

Omah>Product>Seri FTTH>Kothak Distribusi Serat Optik > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600657147434441.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600394906613194.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600394907610091.jpg

Kothak pigtail kabel


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Piranti kothak pamisah kabel serat optik minangka piranti pamisah kabel saka terminal pangguna ing sistem FTTH, lan bisa mujudake fungsi kayata las, distribusi, lan penjadwalan serat optik. Kotak distribusi serat serat optik digunakake kanggo nyambungake antarmuka peralatan kabel optik bagasi lan kabel optik distribusi ing njobo, koridor utawa njero ruangan. Cocog banget kanggo titik mandap serat ing jaringan akses serat. Nggabungake fungsi fusi, panyimpenan lan kabel serat, lan bisa nyadari panyimpenan langsung lan disk saka kabel utama.

Point Jual Produk

1. Kotak pamisah kabel serat optik kasusun saka awak kothak, anggota struktural internal, konektor bergerak serat optik, splitter optik lan aksesoris cadhangan. Nduwe fungsi serat langsung lan pamisah; kabel gampang diakses, gampang dibaleni maneh, pirang-pirang operasi, gampang disegel. Kudu cukup area koneksi ing kothak distribusi serat njero ruangan kanggo nyakup panyimpenan lan distribusi kabel sajrone sambungan.

2. Jinis kabel kudu duwe bolongan mlebu sing cukup independen, lan kapasitas bolongan kudu memenuhi syarat konfigurasi lengkap. Serat optik kudu dilindhungi kanthi bener ing sasis, lan dawa sing dikepengini trep kanggo operasi sambungan sekunder. Kabel kudu ditutup supaya banyu lan obyek sing ora bisa mlebu ing pager kasebut. Nyedhiyakake sawetara dering manajemen kabel utawa aksesoris ligatur liyane kanggo nggampangake syarat dhasar garis lashing.

3. Kotak pamisah serat sing digunakake kanggo degdegan tiang ruangan kudu dilengkapi krenjang lan baut kanggo njamin kestabilan kothak kasebut. Kabinet ruangan mesthine kudu nggawe diameter pambukaan kabeh outlet kabel.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Jaringan Komunikasi Metro / Akses

2) Instrumen Serat Optik

3) Sistem CATV

4) Distribusi Sinyal Optik

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us