Kabeh Kategori

EN

Kothak Distribusi Serat Optik

Omah>Product>Seri FTTH>Kothak Distribusi Serat Optik > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656638681176.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600397472147587.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600397472402584.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600397472885607.jpg

KOTAK DISTRIBUSI OPTIK SERAT, SC UPC, 19 "


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Kothak distribusi serat optik minangka bingkai distribusi serat optik tipe sasis kapasitas cilik (ODF), sing dipérang dadi rak standar lan dipasang tembok. Nduweni macem-macem aplikasi lan fleksibel lan trep kanggo digunakake, utamane kanggo aplikasi sing papane winates.

Point Jual Produk

Kanthi struktur sing tertutup, bisa dadi tahan debu lan bukti tikus;

Panggunaan piring baja berkualitas tinggi, semprotan elektrostatik sakabèhé, apik lan awet;

Adaptor dipasang ing sudut oblique kanggo njamin radiasi lentur serat lan supaya ora kobong mripat kanthi cahya sing kuat.

Ana macem-macem spesifikasi kayata jinis laci lan jinis tetep;

Kothak distribusi serat optik modular luwih gampang diakhiri lan luwih fleksibel digunakake;

Ndhukung manajemen macem-macem konektor serat, kayata SC, LC, ST, MT-RJ, lsp.

Macem-macem mandap konektor trep lan gampang dipasang.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Serat kanggo proyek omah

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasif

4) Jaringan area Metropolitan

5) Sistem spektroskopik liyane

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us