< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

Kothak Distribusi Serat Optik

Omah>Product>Seri FTTH>Kothak Distribusi Serat Optik > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656566980776.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600397631767880.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600397633970806.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600397632601500.jpg

KABARET NETWORK.19 "


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Kabinet jaringan standar 19-inci bisa nyambung, nyebar, lan gawe jadwal kabel serat optik kanthi gampang, lan bisa digunakake kanggo instalasi macem-macem piranti. Wis digunakake ing ruangan peralatan telekomunikasi, ijol-ijolan kapasitas gedhe, lan sistem serat CATV.

Point Jual Produk

1. Kabinet jaringan mesthine duwe anti-geter, anti-kejut, anti-korosi, tahan debu, anti banyu, anti-radiasi lan properti liyane, kanggo njamin peralatan sing stabil lan dipercaya. Kabinet jaringan kudu nduweni fasilitas perlindungan lan keamanan sing migunani kanggo operasi, instalasi lan pangopènan sing gampang, lan njamin keamanan operator. Lemari jaringan kudu gampang diproduksi, dirakit, komisi, lan paket. Lemari jaringan kudu memenuhi persyaratan standarisasi, standarisasi lan serialisasi. Kabinet katon apik, cocog kanggo aplikasi lan koordinasi warna.

2. Kabinet jaringan mesthine duwe kinerja teknis sing apik. Struktur kabinet kudu digawe desain fisik lan desain kimia sing dibutuhake miturut sifat listrik lan mekanik peralatan lan syarat lingkungan panggunaan kanggo mesthekake struktur kabinet duwe kekakuan lan kekuatan sing apik, lan isolasi elektromagnetik sing apik , grounding, isolasi swara, ventilasi lan disipasi panas. Kinerja

3. Kabinet jaringan biasane digunakake kanggo nyimpen router, switch, frame distribusi lan peralatan lan aksesoris jaringan liyane. Ambane umume kurang saka 800MM, jembaré 600 lan 800MM. Pintu ngarep umume kaca kaca tempered transparan, sing kurang sarat disipasi panas lan lingkungan.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Serat kanggo proyek omah

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasif

4) Jaringan area Metropolitan

5) Sistem spektroskopik liyane

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us