Kabeh Kategori

EN

Kothak Distribusi Serat Optik

Omah>Product>Seri FTTH>Kothak Distribusi Serat Optik > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656808129895.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600396976105997.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600396975478370.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600396976351418.jpg

CABINET CROSS-CONNECTION FIBER FIBER, Pabrik Kustomisasi Banget


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Kothak transfer kabel minangka piranti sambungan sing dipasang ing njobo. Syarat sing paling penting yaiku nahan iklim drastis lan lingkungan kerja sing keras. Nduweni ciri kondensasi gas anti banyu, anti banyu lan anti debu, kerusakan serangga lan tikus, lan resistensi pengaruh sing kuat. Kudu bisa tahan lingkungan eksternal sing keras. Mula, ing sisih njaba kothak kasebut relatif dhuwur ing babagan anti banyu, tahan lembab, tahan debu, kerusakan anti tabrakan, kontrol hama, lan sapanunggalane; sisih njero duwe syarat sing dhuwur banget kanggo kontrol suhu lan asor.

Point Jual Produk

1. Kothak kasebut digawe saka piring stainless steel kanthi kekuatan tinggi, kekuatan dhuwur, anti-penuaan, anti korosi, lan bisa nahan karusakan sing ora disengaja utawa ganas. Kabeh sudhut kothak digawe kanthi cetakan bentuk bunder khusus, lan perawatan permukaan disikat utawa disemprotake kanthi elektrostatik. Rupane ayu; kabinet nggunakake struktur lapisan kaping pindho, lan sing tengah diisi karo bahan insulasi panas kinerja tinggi, sing duwe efek isolasi panas sing apik lan kanthi efektif bisa nyegah kondensasi ing tank.

2. Lawang digawe saka segel lawang segel khusus, kunci lawang anti banyu lan kunci pin telung titik, aman lan andal, panyegelan apik; Modul integrasi gandheng gandheng 12-inti; FC, SC adaptor serat optik bisa diinstal

3. Piranti mbenerake kabel lan grounding sing bisa dipercaya; cocog kanggo mburi kabel inti lan pita tunggal

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Serat kanggo proyek omah

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasif

4) Jaringan area Metropolitan

5) Sistem spektroskopik liyane

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us