Kabeh Kategori

EN

Kothak Distribusi Serat Optik

Omah>Product>Seri FTTH>Kothak Distribusi Serat Optik > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656743101779.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600397165229331.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600397172239524.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600397165250167.jpg

Bingkai Distribusi Serat Optik, 19 "


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Fiber Optic Distribution Frame (ODF), uga dikenal minangka frame distribusi serat optik, minangka piranti kabel sing digunakake kanggo mungkasi, nglindhungi, nyambungake, lan ngatur kabel optik lan serat optik ing jaringan komunikasi serat optik. Piranti kasebut bisa nyadari fungsi mbenakake, ngudani, lan nglindhungi kabel optik, uga ngelas, mlumpat, nduwurke tumpukan, penyebaran sing cukup, lan jadwal kabel macem-macem serat optik, sing ana ing antarane medium transmisi lan piranti transmisi . Piranti sing diklompokaké.

Point Jual Produk

1) Nganggo struktur tertutup kanggo nyegah bledug lan tikus;

2) Desain modular, kabel bisa diakses munggah lan mudhun, lan landhesane tetep lan dipercaya;

3) Kabinet digawe saka piring baja berkualitas tinggi, lan kabeh awak disemprotake kanthi elektrostatik, sing apik lan awet;

4) Adaptor dipasang ing sudut oblique kanggo njamin radius lentur serat lan supaya ora kobong mata kanthi cahya sing kuat;

5) Ana bolongan kabel ing sisih ndhuwur lan ngisor rak. Piranti sing ndandani lan nyopot kabel bisa dipasang kanthi fleksibel, sing bisa memenuhi persyaratan cara nuntun kabel ndhuwur lan cara nuntun kabel ngisor.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Serat kanggo proyek omah

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasif

4) Jaringan area Metropolitan

5) Sistem spektroskopik liyane

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us