Kabeh Kategori

EN

Switch optik-2X2

Omah>Product>Ngalih Serat Optik>Switch optik-2X2 > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1606454575297929.jpg

Gaya switch-2X2 optik


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Saklar optik serat saka QDAPT adhedhasar desain mikro-mekanik / mikro-optik kanthi optik presisi tinggi. Iki menehi paramèter sing apik banget, fleksibilitas sing unggul, lan stabilitas tahan lama kanggo macem-macem aplikasi. Saklar kasedhiya kanggo spektrum sing jembar wiwit ultraviolet nganti infrared, lan bisa diproduksi lan dioperasikake kanthi serat apa wae (nganggo cascaded lan non-cascaded), akeh antarmuka, lan meh kabeh ukuran omah.

Data teknologi

paramèterunitTZ-FSW-2 × 2F
Rentang Panjang gelombangnm1260 ~ 1650
Panjang gelombang Tesnm1310 / 1550
Kerugian Pasang 1, 2dBJenis: 0.8Maks: 1.0
Mundur 1, 2dBSM ≥ 50
Crosstalk 1dBSM ≥ 55
PDLdB≤0.05
WDLdB≤0.25
RepeatabilitydB≤ ± 0.02
Tegangan OperatingV3.0 utawa 5.0
kekiatansiklus≥ 10 Yuta
Ngalih Wektums≤8
Daya OptikmW≤500
suhu Operating-20 ~ + 70
suhu Storage-40 ~ + 85
Asor Relatif%5 ~ 95
bobotg14
ukuranmm(L) 27.0 × (W) 12.0 × (H) 8.2 ± 0.2 utawa desain Pelanggan
(L) 28.3 × (W) 12.0 × (H) 8.5 ± 0.2 utawa desain Pelanggan

Konfigurasi Pin

KoleksiStateRute OptikDrive ListrikSensor Status
1 × 1Pin 1Pin 5Pin 6Pin 10Pin 2-3Pin 3-4Pin 7-8Pin 8-9
NgunciAP1-P4, P2-P3------GNDV+CedhakOpenOpenCedhak
BP1-P3, P2-P4V+GND------OpenCedhakCedhakOpen
Non-latchingAP1-P4, P2-P3------------CedhakOpenOpenCedhak
BP1-P3, P2-P4V+------GNDOpenCedhakCedhakOpen

Rute Optik

Negara ANegara B
微 信 图片 _20201127135753微 信 图片 _20201127135757

ukuran

Spesifikasi Elektrik

specificationsVoltasesaikiResistensi
5Vlatching4.5 ~ 5.5 V36 ~ 44 mA125 Ω
5VNon-latching4.5 ~ 5.5 V26 ~ 32 mA175 Ω
3Vlatching2.7 ~ 3.3 V54 ~ 66 mA50 Ω
3VNon-latching2.7 ~ 3.3 V39 ~ 47 mA70 Ω

nindakake Informasi

serat KoleksiVoltaseJinis ngalihPanjang gelombang TesJenis TubeDawane seratkonektor
SM: SM, 9/1253: 3VL: Nyekel850: 850nm25: 250um05: 0.5m ± 5cm

FP: FC / PC,

FA: FC / APC

M5: MM, 50/1251310: 1310nm90: 90um10: 1.0m ± 5cm

SP: SC / PC

, SA: SC / APC

M6: MM, 62.5/1255: 5VN: Non-latching13/15: 1310 / 1550nmX: Liyane15: 1.5m ± 5cm

LP: LC / PC

, LA: LC / APC

X: LiyaneX: LiyaneX: Liyane

OO: Mboten

, X: Liyane

Rincian panggang

Saklar optikPCS / kothak (mm)PCS / karton (ukuran-mm / pcs)GW (kg)
Kotak ing jero290 * 280 * 65500.6
Kothak njaba570 * 430 * 4607508

Point Jual Produk

Kaping ngoper TShortest

Low Mundhut selipan

Ngramut polarisasi

Matriks full-matrix / non-blocks

Kinerja optik sing dhuwur

Meh kabeh serat bisa digunakake

350 nm - 1,650 nm kanthi serat singlemode

200 nm - 2,400 nm kanthi serat multimode

Stabilitas jangka panjang

Sertifikasi kualitas: ISO9001: 2015, ROHS

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Komunikasi Data & Jaringan

2) Otomatisasi Pabrik

3) Energi & Infrastruktur

4) Metrologi Optik, Mesin & Sensor

5) Otomotif & Truk

6) Laut / Maritim

7) Transportasi

8) Perawatan kesehatan

9) Piranti Listrik

10) Elektromobilitas                                            

FAQ
  • Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

    A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

  • Q2. Apa bab wektu timbal?

    A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.

  • Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

  • Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.

  • P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

    A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us