< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

Jinis PLC

Omah>Product>Serat Optik Serat>Jinis PLC > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1599471807567692.png

1X16, SPLITTER Jinis SLOT, SC / UPC


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Splitter jinis Slot (PLC Splitter) minangka piranti distribusi daya optik gelombang adhedhasar integral kuarsa kuarsa. Nduweni ciri ukuran cilik, kisaran panjang gelombang operasi, reliabilitas dhuwur lan keseragaman pisah. Utamane cocog kanggo pasif. Ing jaringan optik (EPON, BPON, GPON, lsp.), Kantor pusat lan piranti terminal disambungake lan sinyal optik dipisah.

item

1x16

serat Koleksi

G657A / G652D

Dawane Gelombang

1260nm ~ 1650nm

Kerugian Insertion Standar (dB)

≤13.7

Seragam (dB)

≤0.8

PDL (dB)

≤0.2

Kerugian Ketergantungan Gelombang (dB)

≤0.8

Bali mundhut (DB)

≥55 (PC / UPC), ≥60 (APC)

Directivity (dB)

≥55

Temp Operasional Gange

-40 ℃ ~ + 85 ℃

item1x16
Dawa * Jembar * Dhuwur (mm)130 * 100 * 50
konektorSC / UPC, SC / APC

Point Jual Produk

Kerugian sisipan sithik, PDL Kurang lan linuwih

Mundhut dhuwur lan bisa dibaleni sing apik

Jembar gelombang dawa

Keseragaman saluran-ke-saluran sing apik banget

Kabeh produk memenuhi persyaratan GR-1209-CORE lan GR-1221-CORE.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) LAN, WAN lan Jaringan Metro

2) Proyek FTTH & Penyebaran FTTX

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Peralatan Tes Serat Optik

6) Ngirim data Broadband Net basis data

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us