Kabeh Kategori

EN

Jinis PLC

Omah>Product>Serat Optik Serat>Jinis PLC > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600654916936945.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600247016494361.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600247016662762.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600247016792607.jpg

PLC BOX SPLITTER ABS BOX SPLITTER


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

ABS Box Splitter (PLC Splitter) minangka piranti distribusi daya optik gelombang dhasar sing adhedhasar substrat kuarsa. Nduweni ciri ukuran cilik, kisaran panjang gelombang operasi, reliabilitas dhuwur lan keseragaman pisah. Utamane cocog kanggo pasif. Ing jaringan optik (EPON, BPON, GPON, lsp.), Kantor pusat lan piranti terminal disambungake lan sinyal optik dipisah. Saiki ana rong jinis 1 × N lan 2 × N. Splitter 1 x N lan 2 x N rata-rata mbagi sinyal optik dadi macem-macem outlet saka siji utawa loro inlet, utawa bisa digunakake kanggo mbalikke sawetara sinyal optik menyang serat siji utawa dual.

Point Jual Produk

Pamisahan merata, sinyal serat bisa disebarake kanthi padha karo pangguna.

Chip pisah impor berkualitas tinggi Nganggo chip transmisi impor kanggo mesthekake pamisahan sing seragam lan stabil, kerugian gumantung polarisasi sing kurang lan refleksi ejeksi sing kurang, sing bisa memenuhi persyaratan panjang gelombang sing beda-beda

Selimut PVC sing ramah lingkungan Pit jugangan anti-tarikan nduweni performa kuat, proteksi lingkungan rendah karbon lan halogen, aman digunakake, lan praktis

Ferrula keramik kanthi kualitas apik, apik saka pamisahan, bisa nyebar sinyal serat kanthi merata kanggo pangguna

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) LAN, WAN lan Jaringan Metro

2) Proyek FTTH & Penyebaran FTTX

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Peralatan Tes Serat Optik

6) Ngirim data Broadband Net basis data

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us