Kabeh Kategori

EN

Jinis PLC

Omah>Product>Serat Optik Serat>Jinis PLC > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600655020449706.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600248086636544.jpg

PLC PLUG-IN SPLITTER CASSETE SC UPC


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Serat optik bisa nyebarke sinyal serat optik menyang kabeh port kanthi merata. Kerugiane ora sensitif karo dawa gelombang lan bisa nyukupi kebutuhan transmisi kanthi dawa gelombang. Kripik impor berkualitas tinggi kanthi kerugian gumantung polarisasi sing murah bisa memenuhi persyaratan panjang gelombang sing beda. Instalasi sing gampang lan operasi sing gampang .

Point Jual Produk

Keseragaman distribusi cahya iku apik, lan sinyal serat optik bisa didistribusikan kanthi merata kanggo pangguna

Kerugian ora sensitif karo dawa gelombang lan bisa nyukupi kabutuhan transmisi kanthi dawa gelombang sing beda

Insert keramik sing diimpor kualitas dhuwur dipilih kanggo kinerja, stabilitas lan daya tahan sing apik

Kripik transmisi sing diimpor digunakake kanggo njamin pemisahan cahya sing seragam lan stabil, kerugian sing ana gandhengane karo polarisasi lan bayangan ejeksi sing kurang, sing bisa nyukupi kebutuhan dawa gelombang sing beda-beda

Bushing keramik sing diimpor kualitas dhuwur digunakake kanggo ngisolasi sinyal gangguan liyane kanthi efektif

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) LAN, WAN lan Jaringan Metro

2) Proyek FTTH & Penyebaran FTTX

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Peralatan Tes Serat Optik

6) Ngirim data Broadband Net basis data

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us