< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

Jinis PLC

Omah>Product>Serat Optik Serat>Jinis PLC > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600654646179928.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600246503759616.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600246503256427.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600246505164190.jpg

PLC STAINLESS TUBE SPLITTER MINI TYPE SC APC


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Splitter optik PLC minangka piranti distribusi daya optik gelombang terpadu adhedhasar landasan kuarsa. Nduweni ciri ukuran cilik, kisaran panjang gelombang operasi, reliabilitas dhuwur lan keseragaman sing apik. Iki cocog banget kanggo jaringan optik pasif (EPON, BPON, GPON, lsp.) Nyambung kantor pusat lan piranti terminal lan ngetrapake pamisahan sinyal optik.

Point Jual Produk

Kerugian sisipan sithik, PDL Kurang lan linuwih

Mundhut dhuwur lan bisa dibaleni sing apik

Jembar gelombang dawa

Keseragaman saluran-ke-saluran sing apik banget

Stabilitas Telcordia GR-1221 lan GR-1209

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) LAN, WAN lan Jaringan Metro

2) Proyek FTTH & Penyebaran FTTX

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Peralatan Tes Serat Optik

6) Ngirim data Broadband Net basis data

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us