< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

Jinis PLC

Omah>Product>Serat Optik Serat>Jinis PLC > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600654503958825.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600248443746379.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600248443288772.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600248444442839.jpg

RACK SPLITTER 19 "


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Desain struktur standar 19-inci, ukuran simpul, macem-macem adaptasi. Antarmuka adaptor bisa diwenehake miturut kebutuhan pelanggan. Iki dilengkapi SC minangka standar, sing luwih larang regane tinimbang solusi sing dipasang ing tembok. Indikator teknis spektroskopik memenuhi persyaratan standar industri YD / T893.

Point Jual Produk

Kerugian ora sensitif karo dawa gelombang cahya lan bisa nyukupi kabutuhan transmisi dawane dawa gelombang

Tutup bledug kanthi efektif nglindhungi jack saka bahan asing lan nyuda kinerja cahya

Lampu sing disebar kanthi merata, sinyal kasebut bisa disebarake menyang pelanggan kanthi merata

Struktur kompak, bisa langsung diinstal ing macem-macem kothak ijol-ijolan sing ana tanpa ninggalake ruang instalasi sing akeh

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) LAN, WAN lan Jaringan Metro

2) Proyek FTTH & Penyebaran FTTX

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Peralatan Tes Serat Optik

6) Ngirim data Broadband Net basis data

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us