< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

Product

Omah>Product > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1599474793858450.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1599474793401902.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1599474792292952.png

Adaptor ngenalake


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Adaptor serat optik ngemot lengan interconnect, sing nahan loro ferrule. Iki digunakake kanggo nyedhiyakake kabel menyang sambungan serat kabel. Produk kasebut macem-macem banget, kalebu FC, SC, ST, LC, MTRJ, uga nindakake transfer antar liyane kayata: ST-SC, FC-ST, umume digunakake ing bingkai distribusi optik (ODF), peralatan komunikasi serat optik, instrumentasi, fitur kasebut stabil lan andal.

jeneng

Adaptor optik serat

Material

Plastik, Logam

IL

≤0.1dB

Size

≤Standar

MOQ

500 Pcs

Werna

biru, ijo, abu-abu

konektor Koleksi

SC, FC, LC, ST

Polishing Lumahing

PC, UPC, APC

Certification

ISO9001

Point Jual Produk
partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) CATV

2) Jaringan telekomunikasi

3) Piranti uji coba

4) Jaringan Wilayah Lokal (LAN)

5) Jaringan pangolahan data

FAQ
  • Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

    A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

  • Q2. Apa bab wektu timbal?

    A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.

  • Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

  • Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.

  • P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

    A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us