Kabeh Kategori

EN

Konektor serat SC

Omah>Product>Patchcord>Konektor serat SC > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1657000343409893.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1657000343789683.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1657000343226461.jpg

SC APC OPTICAL FIBER PATCHCORD SX SM BLUE LOW IL 0.9 2.0 3.0 PATCHCORD


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Konektor serat optik pas nyambungake loro ujung mburi serat kasebut. Sing paling penting yaiku nyelarasake sumbu saka rong serat kasebut supaya output energi optik saka serat pemancar bisa ditambah karo serat sing ditampa kanthi maksimal. Pengaruh ing sistem diminimalake amarga keterlibatane ing link optik.

Data teknologi

item unit Data
jeneng - PATCHCORD-SC / UPC-FC / UPC-SM-G652D-SX-PVC-3.0
PN - APT-PATCHCORD-SC / UPC-SX-2.0 / 3.0
serat Koleksi - G652D/G657A1/G657A2
Meterial output - PVC / LSZH
Gelombang nm & 1310 / 1550
Rugi sisipan dB ≤0.3
Wangsul rugi dB ≥50 (PC, UPC) ; ≥60 (APC)
Mbaleni dB ≤0.1
Plug kaping S ≥1000
Panganggonan - ≤0.2
Kekuwatan tarik N ≥50
Makarya Temp. -40 ~ 75
Temp Storage. -40 ~ 85

Rincian panggang

Length Qty (pcs) / kartun Ukuran karton (mm) NW (kg) GW (kg)
1m 1600 570 * 430 * 460 30 31.4
2m 1200 570 * 430 * 460 26 27.4
3m 1000 570 * 430 * 460 23.6 25
5m 800 570 * 430 * 460 23.1 24.5
10m 500 570 * 430 * 460 21.6 23
15m 400 570 * 430 * 460 25.6 27
20m 320 570 * 430 * 460 26.5 27.9

1

Point Jual Produk

Kerugian sisipan sithik, lan linuwih

Mundhut dhuwur lan bisa dibaleni sing apik

Kekuwatan narik lan push dhuwur

Jembar gelombang dawa

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) LAN, WAN lan Jaringan Metro

2) Proyek FTTH & Penyebaran FTTX

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Peralatan Tes Serat Optik

6) Ngirim data Broadband Net basis data

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us