< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656010157721.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600401207566597.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600401206584361.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600401207675327.jpg

ATTENUATOR FIXED, ATTENUATOR SC / SC Wanita nganti Pria APC 5DB SM kanthi cangkang Plastik / METAL


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Atenuator tetep minangka piranti optik presisi kanthi atenuasi serat sing tetep. Atenuasi tenaga optik kagayuh miturut atenuasi garis sing wis dirancang. Produk digunakake ing macem-macem jalur transmisi serat optik.

Point Jual Produk

Akurasi atenuasi: ± 10%

Panjang gelombang sing digunakake: 1310 lan 1550

Mundur: ≥50dB (PC), ≥60dB (APC)

Suhu kerja: -40 ~ + 85 ° C

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Serat kanggo proyek omah

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasif

4) Jaringan area Metropolitan

5) Sistem spektroskopik liyane

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us