Kabeh Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656442182969.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600399170474455.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600399172640991.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600399171139398.jpg

SC TYPE FIBER OPTIC ADAPTER, SM / MM, SIMPLEX


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Adaptor serat optik, umume dikenal minangka flange, minangka sambungan pusat konektor serat optik. Adaptor serat optik tipe SC digunakake kanggo docking rong konektor tipe SC, lan asring dilengkapi port input lan output saka macem-macem piranti optik utawa sambungan pusat saka rong konektor serat tipe SC.

Point Jual Produk

Jaringan telekomunikasi, jaringan akses

Peralatan optik CATV

terminal piranti, antarmuka multimedia

Antarmuka data piranti medis

Aplikasi industri lan militer liyane

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Serat kanggo proyek omah

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasif

4) Jaringan area Metropolitan

5) Sistem spektroskopik liyane

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us