< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

Seri Sambungan Optik

Omah>Product>Seri FTTH>Seri Sambungan Optik > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1655818063399530.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1655818063818249.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1655818063607777.jpg

144/288 Penutupan Kabel Serat Optik Inti


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

penutupan sambatan optik digunakake kanggo nyebarake, sambatan, lan nyimpen kabel optik ruangan sing mlebu lan metu saka ujung penutupan. Ana rong cara sambungan: sambungan langsung lan sambungan pamisah. Padha ditrapake kanggo kahanan kayata nduwur sirah, manwell saka pipo, kahanan ditempelake etc. Dibandhingake karo kothak terminal, penutupan mbutuhake requirement akeh stricter saka segel. Dering sealing lan tutup udara dibutuhake kanggo nutup, nanging ora perlu kanggo kothak terminal.

Dimensi lan Kapasitas 
Ukuran (D*H)470mm * 205mm
Kapasitas Max

288 Core

Jumlah Kabel Mlebet/Metu

2.6

Diameter KabelS6 port bunder cilik (21mm) lan 1 port oval gedhe (65mm)
Kahanan Operasi
Suhu-40 ℃ ~ + 60 ℃
asor≤95% (ing 40 ℃)
meksa Air70kPa ~ 106kPa

Point Jual Produk

1. Casing penutupan digawe saka plastik engineering kualitas, lan kinerja apik saka anti-erosion marang asam lan uyah alkali, anti-tuwa, uga katon Gamelan lan struktur mechanical dipercaya.

2. Struktur mekanik dipercaya lan nduweni kinerja nolak lingkungan alam bébas lan owah-owahan iklim intensif lan lingkungan kerja sing serius. Kelas proteksi tekan IP68.

3. Penutupan ditrapake kanggo kabel optik jinis pita lan kabel optik umum.

4.The nampan splice nang penutupan sing turn-bisa kaya booklets, lan duwe radius lengkungan cukup lan papan kanggo nduwurke tumpukan serat optik kanggo nggawe manawa radius kelengkungan kanggo optik nduwurke tumpukan 40mm.Each kabel optik lan serat bisa dilakokno individu

5. Penutupan volume cilik, kapasitas gedhe lan pangopènan sing trep. Dering segel karet elastis ing njero tutup kasebut nduweni kinerja sealing lan kringet sing apik.

6. Casing bisa dibukak bola-bali tanpa bocor udara. Ora ana alat khusus sing dibutuhake. Operasi gampang lan prasaja. Katup udara diwenehake kanggo nutup lan digunakake kanggo mriksa kinerja sealing.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1)Serat kanggo proyek omah

2)TV jaringan kabel

3)Sistem jaringan optik pasif

4)Jaringan area Metropolitan

5) Sistem spektroskopik liyane

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us