< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

Seri Sambungan Optik

Omah>Product>Seri FTTH>Seri Sambungan Optik > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656910416365.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600396354667407.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600396354766440.jpg

Kothak Sambungan Kabel Optik GY08-1 (Jinis Topi), TUTUP SPLIS, 12 / 24CORES


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Kothak gabungan kabel tipe GY08-1 nganggo desain inovatif, pabrik lan pilihan material, lan teknologi penyegelan mekanik njamin linuwih lan stabilitas produk. Nyedhiyakake perlindungan sing andal, kuat, lan fleksibel kanggo sambungan langsung, mungkasi utawa divergenti serat. Fungsi tutugan: Nganggo struktur clamshell laminasi, lan ora perlu nyopot disk splicing liyane sajrone operasi.

Point Jual Produk

1) kinerja panyegelan sing bisa dipercaya;

2) Sealing utawa mbukak kaping bola-bali iku opsional;

3) Perlindhungan dhasar dipercaya;

4) Kabeh proses nglindhungi serat, lan mesthekake yen radius lengkungan ≥ 40mm.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Jaringan Komunikasi Metro / Akses

2) Instrumen Serat Optik

3) Sistem CATV

4) Distribusi Sinyal Optik

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us