< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

Seri Sambungan Optik

Omah>Product>Seri FTTH>Seri Sambungan Optik > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600657031716941.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600395696494931.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600395697537349.jpg

Kothak Sambungan Kabel Optik GY09-3 (TELU INGA LAN TELU LUWAR), PANUTUP SPLIS HORIZONTAL, 12/24CORES


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Kothak konektor kabel optik GY09-3 nggunakake struktur telu lan telung metu, desain inovatif, pamilihan lan pilihan material, lan teknologi segel sing apik banget kanggo njamin kehandalan lan stabilitas produk. Nyedhiyakake perlindungan sing andal, kuat, lan fleksibel kanggo sambungan langsung, mungkasi utawa divergenti serat.

Point Jual Produk

1) kinerja panyegelan sing bisa dipercaya;

2) Sealing utawa mbukak kaping bola-bali iku opsional;

3) Perlindhungan dhasar dipercaya;

4) Kabeh proses nglindhungi serat, lan mesthekake yen radius lengkungan ≥ 40mm;

5) Bukak perawatan setengah dawa, gampang lan cepet;

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Jaringan Komunikasi Metro / Akses

2) Instrumen Serat Optik

3) Sistem CATV

4) Distribusi Sinyal Optik

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us