< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

Seri Sambungan Optik

Omah>Product>Seri FTTH>Seri Sambungan Optik > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1655818885151428.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1655818885289679.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1655818884415033.jpg

KOTAK KONEKSI KABEL OPTIK


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

penutupan sambatan serat optik ora mung saenipun cocok kanggo nggunakake long-term ing lingkungan karo owah-owahan suhu gedhe ing lemah lan intensitas cahya ultraviolet, nanging uga ditrapake kanggo instalasi langsung disarèkaké ing wilayah garing utawa long-term manholes banyu-free. Entri kabel optik lan metu saka seri penutupan splice iki disegel karo tape sealing tatu. Dhiameter saka tape sealing tatu ing entri kabel optik lan metu bolongan mung kanggo tambah, cocog karo diameteripun saka kabel optik entri lan metu bolongan lan banjur tightness saka penutupan splice bisa menthekake.

Point Jual Produk

Desain struktur internal majeng.

Rating pangayoman IP68.

Bisa digunakake kanggo kaping pirang-pirang.

Kasus ngisor lan ndhuwur kanthi ngunci geser.

Badan tahan lama kanthi bahan plastik PC sing kuwat.

Gampang mlebu maneh, ora mbutuhake alat entri maneh.

Penutupan cukup wiyar kanggo nduwurke tumpukan lan nyimpen serat.

Dhiameter mlengkung cocog karo standar internasional.

Gampang lan cepet nambah lan nyuda FOST.

Lurus-liwat kanggo uncutting lan ngepang kanggo nglereni serat.

Fiber Optic Splice Trays dirancang ing SLIDE-IN-LOCK lan sudut bukaan kira-kira 90 °.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1)Serat kanggo proyek omah

2)TV jaringan kabel

3)Sistem jaringan optik pasif

4)Jaringan area Metropolitan

5) Sistem spektroskopik liyane

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us