< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
Kabeh Kategori

EN

Seri Sambungan Optik

Omah>Product>Seri FTTH>Seri Sambungan Optik > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656851578396.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600396671206062.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600396669687247.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600396672819740.jpg

KOTAK TERMINAL PLUG-Pull, 19 "


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Serat optik bisa nyebar sinyal serat optik menyang kabeh port kanthi merata.

Kerugian ora sensitif karo dawa gelombang lan bisa nyukupi kabutuhan transmisi kanthi dawa gelombang sing beda.

Kripik impor berkualitas tinggi kanthi kerugian gumantung polarisasi sing kurang bisa memenuhi persyaratan panjang gelombang sing beda-beda.

Instalasi sing gampang lan operasi sing gampang.

Point Jual Produk

1) INSERT CERAMIC KUALITAS TINGGI

Insert keramik sing diimpor kualitas dhuwur dipilih kanggo kinerja, stabilitas lan daya tahan sing apik.

2) Kripik IMPORTEDOPTIK KUALITAS TINGGI

Kripik transmisi sing diimpor digunakake kanggo njamin pemisahan cahya sing seragam lan stabil, kerugian sing ana gandhengane karo polarisasi lan bayangan ejeksi sing kurang, sing bisa nyukupi kebutuhan dawa gelombang sing beda.

3) TELECOM ENGINEERING GRUPE COUPLER

Bushing keramik sing diimpor kualitas dhuwur digunakake kanggo ngisolasi sinyal gangguan liyane kanthi efektif. Jumlah plugging dhuwur lan rugi kurang.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Serat kanggo proyek omah

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasif

4) Jaringan area Metropolitan

5) Sistem spektroskopik liyane

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us