Kabeh Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656171437618.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600400791870004.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600400792104990.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600400794769025.jpg

TRANSFER FIBER ADAPTER, FC TO SC


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Adaptor serat optik, umume dikenal minangka flensa lan adaptor, yaiku koneksi pusat konektor serat optik. Adaptor serat optik LC digunakake kanggo dock ing antarane konektor serat optik LC.

Point Jual Produk

1. Mecah lan nyetel canggih kanggo njamin penyimpangan serat, nggunakake suhu dhuwur, basa-asam, lengan zirconia atose dhuwur, kanthi kinerja optik sing apik lan stabilitas mekanik sing dhuwur.

2. Bisa nyuda swara saka puteran lemah kanthi efektif, ngilangi gangguan lemah, lan kanthi listrik ngisolasi kolom sinyal saka terminal kontrol utama, supaya ora rusak kanthi sistem kontrol utama.

3. Bisa diganti, bisa dibaleni, stabilitas dhuwur, kurang nyisipake, rugi bali dhuwur, lan kaping sisipan lan ngilangi kaping luwih saka 1000 kali.

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) Serat kanggo proyek omah

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasif

4) Jaringan area Metropolitan

5) Sistem spektroskopik liyane

FAQ

Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.


Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.


Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.


P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us