Kabeh Kategori

EN

Pigtail anti banyu

Omah>Product>Pigtail>Pigtail anti banyu > Detail produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1603178906496237.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600244921343596.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600244921982568.jpg

WATERPROOF PIGTAIL FC APC SC APC


Inquiry
  • Details cepet
  • Advantage
  • partner
  • aplikasi
  • FAQ
  • Inquiry
Details cepet

Konektor serat optik pas nyambungake loro ujung mburi serat kasebut. Sing paling penting yaiku nyelarasake sumbu saka rong serat kasebut supaya output energi optik saka serat pemancar bisa ditambah karo serat sing ditampa kanthi maksimal. Pengaruh ing sistem diminimalake amarga keterlibatane ing link optik.

Data teknologi

itemunitData
jeneng-PATCHCORD FC / UPC-FC / UPC SM G652D SX PVC 3.0
PN-APT-TX-FC / UPC-FC / UPC-SX-D2-PVC-3.0
serat Koleksi-G652D/G657A1/G657A2
Meterial output-PVC / LSZH
Gelombangnm &1310 / 1550
Rugi sisipandB≤0.3
Wangsul rugidB≥50 (PC, UPC) ; ≥60 (APC)
MbalenidB≤0.1
Plug kapingS≥1000
Panganggonan-≤0.2
Kekuwatan tarikN≥50
Makarya Temp.-40 ~ 75
Temp Storage.-40 ~ 85

Rincian panggang

LengthQty (pcs) / kartunUkuran karton (mm)NW (kg)GW (kg)
1m1600570 * 430 * 4603031.4
2m1200570 * 430 * 4602627.4
3m1000570 * 430 * 46023.625
5m800570 * 430 * 46023.124.5
10m500570 * 430 * 46021.623
15m400570 * 430 * 46025.627
20m320570 * 430 * 46026.527.9

1

Point Jual Produk

Panggunaan ruangan, anti banyu, anti korosif, kanthi sifat mekanik lan lingkungan sing apik

Ngemot kawat baja bertulang logam, sifat mekanik sing apik lan kekuatan tarik sing kuat

Kerugian sisipan cilik lan rugi gedhe

Single utawa multimode bisa dipilih miturut kabutuhan. Jumlah inti kabel optik yaiku 2, 4, 6, 8, lan 12 intine

partner
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skenario aplikasi

1) LAN, WAN lan Jaringan Metro                                       

2) Proyek FTTH & Penyebaran FTTX                                       

3) Sistem CATV                                               

4) GPON, EPON                                       

5) Peralatan Tes Serat Optik                                       

6) Ngirim data Broadband Net basis data                                               

FAQ
  • Q1. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo produk iki?

    A: Ya, kita welcome sampel supaya nyoba lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

  • Q2. Apa bab wektu timbal?

    A: Sampel butuh 1-2 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu.

  • Q3. Kepiye carane ngirim barang lan jangka panjang nganti tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk dina 3-5 kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

  • Q4: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake garansi 1-2 taun kanggo produk resmi.

  • P5: Kepiye babagan wektu pangiriman ??

    A: 1) Sampel: sajrone seminggu. 2) Barang: biasane 15-20 dina.

Contact Us