< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1"/>
сите категории

EN

За Тоше

Дома>За Тоше

 • профилот на компанијата

 • Историја

 • фабрика

 • тим

 • Сертификат

За АПТ

Qingdao Applied Photonic Technical Co.Ltd (накратко APT) е високотехнолошки заедничко вложување специјализирано за производство, развој и маркетинг на пасивни оптички компоненти и опрема за фотоелектричен пренос и CATV во фаза со меѓународна напредна технологија. Освен седиштето кое се наоѓа во зоната за слободна трговија Кингдао, APT исто така има свои канцеларии и во домашни и во странство (Северна Америка, Индија, Катар, Австралија). Со 50 милиони јени регистриран капитал и покривање на површина од 40,000 квадратни метри, APT обезбедува чиста соба од 6,500 квадратни метри напредна класа од 100,000.

Производната опрема и инструментите за инспекција на APT се увезени од САД, Јапонија, Канада и Тајван. Покрај тоа, APT усвојува напредна технологија на производство, меѓународен режим на управување и систем за надзор. И, исто така, група таленти кои се искусни во глобалните оптички комуникации, фотоелектричната технологија и собирот на CATV во APT. Така, ние сме сигурни дека ќе обезбедиме конкурентни производи за клиентите.

                       

Ајде да соработуваме и да станеме сигурни стратешки партнери во иднина, мораме многу да ви помогнеме во глобалната индустрија за оптички комуникации!

 • 40,000

  Компанијата
  област

 • 326

  Компанијата
  Вработени

 • 50,000,000

  Регистрирани
  капитал

 • 19

  Компанијата
  основана

Историја на APT

2001
2001

Основана е Qingdao Applied Photonic Technical Co.Ltd.

2002
2002

Официјално пуштено во производство, производство на оптички влакна.

2005
2005

Го лансираше проектот FBT taper splitter и официјално го пушти во производство таа година.

2006
2006

Го започна проектот PLC оптички сплитер и официјално го пушти во производство таа година.

2012
2012

Ја одржа 10-годишнината од официјалното работење на компанијата и ја основаше филијалата Вухан.

2013
2013

Пуштена во употреба новата деловна зграда на седиштето во Кингдао.

2015
2015

Нов проект за мултиплексер за поделба на оптички бранови должини CWDM.

Тим на АПТ

Компанијата моментално има 326 вработени, од кои 1 со докторат и 28 со инженер
или повисок наслов.Одлични таленти се осигураат дека најконкурентните производи се снабдуваат.

APT сертификат