< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
сите категории

EN

Вести

Дома>Вести

компанијата Вести

АПТ мала класа - Анализа на карактеристиките на системот WDM и неговата примена на пазарот

1.целосно искористете ги ресурсите на опсегот на оптички влакна. Влакната имаат огромни ресурси на ширина на опсег (опсег со ниски загуби). Технологијата на мултиплексирање со поделба на бранова должина го зголемува преносот на капацитетот на влакно за неколку пати ...

повеќе +